Bemutatkozás

Juhász Viktória

Elemzések

Ikrek Ascendenssel bárkivel megtalálom a közös hangot, mindenbe belekérdezek, könyvet veszek kenyér helyett, jövök-megyek. A folyamatos önképzés mellett sokféle iskolapadban ültem már. Eddigi életem során két fogadalmam nem tudtam betartani: “többet nem vizsgázok” és “nem veszek több könyvet”.  Kisebb kanyarok után, komolyabbnak mondható civil pályafutásom 2004-ben kezdtem épületgépészeti tervezéssel. Azóta átnyergeltem a naperőművekre és az épületenergetikára.  Első asztrológia könyvem nagyjából 10 éves koromban vettem. Mindig ott volt bennem valahol mélyen az érdeklődés e tudomány iránt, mégis hamarabb kezdtem pszichológiát tanulni. Habár minden esetben vizsgálom a születési képletek karmikus utalásait, az elemzéseket asztropszichológiai alapokra fektetem. A karma segíti a megértést, az önismeret viszont feltétele a fejlődésnek. 2016-ban diplomáztam a Tiszta Forrás Intézetben. Az iskolás időszakban kezdtem fordítani angol nyelvről szakirodalmat. Az innen nyert plusz információkat az elemzéseimhez használom fel.

Szántó József

Kérdőasztrológia

Életem első 35 éve alatt minden mással foglalkoztam, csak ezoterikus dolgokkal nem. Tanulmányaimat a honvédség hierarchikus rendszerében végeztem, először 1987-ben a Zalka Máté Katonai Műszaki Főiskolán általános üzemgazdász, 1995-ben a Kossuth Lajos Katonai Főiskolán kollégiumi nevelő tanár, végül pedig 2006-ban a Corvinus Egyetemen költségvetési ellenőr diplomát szereztem. Asztrológiával 2003-tól foglalkozom, tanulom folyamatosan.  Több iskolában és tanfolyamon részt vettem, néha párhuzamosan. A kérdőasztrológiát (horary, horari) 2009-ben ismertem meg az Olivia Barclay-Kristina Waardahl – féle iskolában Herbály Zsuzsánál, és a kezdetektől fogva intenzíven foglalkozom vele. Azért választottam az asztrológiának ezt az ágát, mert közelebb áll hozzám, válaszai racionálisak, kézzelfoghatóak. Szeretem, mert nem kertel, mindig megmondja az igazat.

Balatoni Zsuzsa

Elemzések

Már nagyon korán, kamaszként elvarázsolt a csillagos ég, órákig tudtam csodálni, és álmodozni. Halak Aszcendenssel, ez nem volt nehéz! 🙂  A spiritualitással először azonban nem az asztrológia, hanem a kártyajóslás kapcsán találkoztam 14 éves koromban. Akkor vettem meg életem első jóskártyáját. Az élet azonban másfelé vitt, kereskedelemben kezdtem dolgozni. 2012-ben Viki készített nekem elemzést, akkor újra foglalkoztatni kezdett az asztrológia, de még kellett egy kis idő, hogy meg is érjek rá.  2019-ben előszőr kártyajóslás felé nyitottam, majd megkerestem Vikit és asztrológiát kezdtem tanulni. Mindig is foglalkoztatott az élet a „halál” után. A Karma Asztrológia tudott választ adni a számos olyan kérdésre, önmagammal kapcsolatban, ami már régen foglalkoztatott. Ez volt az egyik oka, hogy mostanra az életem fontos részévé vált, és ez által szeretnék segíteni másoknak is.