Előrejelzés

Belső hangod a legjobb tanácsadód, mégis az asztrológust kérdezed…

Sokféle előrejelzés kérhető, de minden esetben amellett, hogy a jövőben bekövetkező jelentőségteljes események reflektorfénybe kerülnek, magyarázatot kapnak, értelmet nyernek a már bekövetkezett események is. Fontos ugyanis, hogy nem az adott pillanat számít csak. Mindennek volt előzménye és lesz következménye. Az előrejelzések ezért egységesen visszatekintéssel kezdődnek. A már korábban beindult, de még mindig zajló folyamatok ugyanúgy a vizsgálódás tárgyai, mint a közeljövő (2-3 év). Az előrejelzés keretein belül részletes elemzés egy évre előremenően készül. Események jellege szerint ismertetésre kerülnek a kezdetek, irányváltások, változtatási kényszerhelyzetek, döntéshelyzetek, befejezések, lehetőségek kihasználásának és tanulópénzek fizetésének időszakai. Az elemzések hangsúlyokat kapnak annak megfelelően, hogy mi a legaktuálisabb a vizsgált élethelyzetben. Ezen a területen átfogóbb kép nyerése a cél, melyhez szükség esetén hosszabb időszakot is felölelő áttekintés készül.

Az előrejelzések lényeges vizsgálati szempontjai:

Belső harmónia, egyensúly kialakításának és fenntartásának vizsgálata. A jól-lét alapvető feltételei. Ennek ismerete ad mindenre magyarázatot, mire nyílunk meg, milyen embereket és eseményeket vonzunk be az életünkbe. A folyamat ciklikusan ismétlődik mindenki életében, jelzi a fontos váltások elérkeztének idejét.

Évek jellege rövidtávon.

Az aktuális évben generálódó események.

Új lehetőségek kialakulása, amelyek egyszer adódnak csak az életben.

Nehezítések és könnyítések hosszabb-rövidebb időszakokra.

Lassítások ideje, mely a tapasztalások beépítését, az elkövetett hibák, túlzások korrigálását hivatott segíteni.

Életfeladat vizsgálat.

Személyes fejlődés, transzformáció aktuális feladatai egy adott viselkedésminta tekintetében.

SEMMI olyan nem történhet meg veled az életben, amire a születési képleted ne utalna!!! Az életminőséged a földi inkarnációban határozod meg, de ide már úgy érkezel, hogy a feladatlistád véglegesítésre került.

Nem konkrét események jóslása az előrejelzés célja, hanem a tudatosság növelése, a kihívásokra való felkészítés, “időnyerés”, hogy a kellő időben már átgondolt akcióterv birtokában tudj reagálni a bevonzott eseményekre.

A biztonság érzését sose a fennálló állapot adja, hanem a tudat, hogy képes vagy az életed alakulását kézben tartani! Ehhez segít hozzá az előrejelzés.