Karmikus jelölők a születési képletben

Amellett, hogy a születési képlet  a jelen inkarnációra vonatkozó összes “ígéretet” tartalmazza, a múltunkról is sokmindent elárul. A múlt és jövő jelölő pontjainkhoz kapcsolódó  aszteroidák, kentaurok és állócsillagok szimbolikáján keresztül  közelebb kerülünk saját történetünkhöz, ezzel megértőbbé és elfogadóbbá válunk először önmagunkkal, majd később másokkal szemben is. Míg a Leszálló Holdcsomópont a túlélő stratégiánkat jelöli, addig a komfortzónánkon kívül eső legfontosabb megéléséinket a Felszálló Holdcsomópont vizsgálatával tudatosíthatjuk. Amikor választ keresünk az életközepi jelentőségteljes változásokra, a legfontosabb életeseményeinkre, gyakran elég csak egy pillantást vetni a Holdcsomókra. A miértekre  adható válaszokat az előzőek mellett a karma ura, a Szaturnusz és a gyökeres transzformációt elősegítő Plútó adhatja meg. 

Van, aki egészen könnyen rátalál az útjára, van, aki nagyon nehezen vagy egyáltalán nem. Miért vannak olyan nagy különbségek? Erre is keressük a választ a karma elemzése során.

Szakirodalomként Agneta K. Borstein: The Moon’s Nodes és Griga Zsuzsanna: Transzcendentális asztrológia című könyvét használjuk.

A témát két alkalommal boncolgatjuk. Két óra elmélet után négy óránk van begyakorolni az elhangzottakat. 

2021. december 4-én és 2021. december 11-én találkozunk. A 6 órás intenzív foglalkozás 14.00 órakor kezdődik mindkét alkalommal.

Részvételi díj: 24.000 Ft. 

A kiscsoportos workshopon a létszám korlátozott, részvételi lehetőséget a jelentkezés sorrendjében tudunk biztosítani.

Jelentkezés