Rólunk mondták...

Pályaorientációs tanácsadás

Gimnázium után beszélgettem Vikivel, akkor, amikor kiderült, hogy nem vettek fel egyetemre. Válaszokat kerestem, de leginkább az utamat, amiben az elemzés hatalmas segítség volt. Merre induljak el? Nagy megerősítést kaptam a terveimmel kapcsolatban, és elindított bennem egy újfajta gondolkodásmódot. Beszélgetésünk előtt nem voltam jártas az asztrológiában, voltak is kétségeim efelől, de úgy alakult az életem, ahogy azt beszéltük. Még az is bekövetkezett, amire én a legkevésbé láttam esélyt…

S.Tamara

Szülő-gyerek kapcsolatok elemzése

Viki elemzése segítségével óriási segítséget kaptam Önmagam, a kislányom és a kapcsolatunk megismerésében.

Mindenkinek, szülőknek tiszta szívből ajánlom, hiszen rálátást ad a “miértek” – re, amiket ezáltal sokkal könnyebb orvosolni.

T. Eszter

A fiammal kicsi kora óta voltak kisebb-nagyobb nehézségeink. Tiszta szívű, kedves gyerek, de sokszor a saját gondolatait, érzéseit, cselekedeteit nehezen, frusztrálva, agresszívan tudta a környezete felé közvetíteni. Az elemzés ezekre a nehézségekre vetített rá, segített megmutatni a hozzá vezető utat. Szülőként azt tartom a legfontosabbnak, hogy az elemzés lehetőségeket sorakoztatott fel, nem pedig meghatározta, hogy mit kell tenni, így felkínálta a választás szabadságát. Megismertük az erősségeit, amelyeket alkalmazva gördülékenyebb, könnyebb életet élhet, valamint szembesültünk a nehézségekkel, amelyekre kihívásként tekint a hétköznapjaiban. Az elemzés ezen kívül rámutatott, hogy élete mely szakaszában miben érdemes fejlődnie, mit kell megtanulnia.

K. Zsuzsa

Kérdőasztrológia

Többször fordultam már Józsefhez kérdéseimmel. Mindig minden szempontot figyelembe véve, lényegre törően és korrekten válaszolt. A korai kérdéseknél egyértelműen jelezte, hogy nincs itt az ideje döntést hoznom. Voltak rosszkor feltett, meg nem válaszolható kérdéseim is, ezeknek a kezelése nehezebben ment az elején, de József sokat segített túllendülni az ilyen eseteken.

Tibor