Asztrológiai konzultációk

Az alábbi leírásokkal abban szeretnélek segíteni, hogy ráérezz, melyik asztrológiai konzultációra van a leginkább szükséged. Fontos, hogy mindig arról beszéljünk, ami Téged leginkább előre tud vinni, tölteni tud. Minden elemzés ugyanazon születési képletből épül fel, de a fókuszok nagyon máshol vannak.
Pontos születési idő ismerete hiányában nem készíthető személyre szabott elemzés, ezért az első konzultáció előtt mindig leellenőrzöm, szükség esetén bepontosítom a születési idődet.
Konzultáció céljából személyesen Székesfehérváron, Pákozdon vagy Felsőörsön tudunk találkozni. Online beszélgetést Skype-on, Messengeren, WhatsApp-on, Viber-en és Teams-en kérhetsz.
Nézzük, milyen elemzések közül tudsz választani:

Személyiségelemzés

Felnőttként már elég jól ismered magad, a legtöbb tulajdonságoddal és képességeddel többé-kevésbé tisztában vagy. Mi újat adhat egy személyiségelemzés?

A személyiségelemzés fő célja és feladata a tudatosság továbbfejlesztése. Jó önismerettel, tudatosan meghúzott én-határokkal rendelkezve önmagaddal szemben folyamatosan objektív tudsz maradni. Önállóan meg tudod fogalmazni a szükségleteidet és reálisan fel tudod mérni a tényleges lehetőségeidet azok biztosítására. Se rövid-, se hosszútávon nem vállalsz be olyat, amire nem állsz még készen, amit önerőből nem tudsz elérni. Nem mások meghosszabbításaként, hanem önálló és egészséges önértékeléssel rendelkező személyiségként éled az életed. Önmagad életéért teljes körű felelősséget vállalsz.

Amikor hallgatod az asztrológus által készített személyiségelemzést, valójában egy neked tartott tükrön keresztül fedezed fel az apró, ám mégis fontos, téged meghatározó részleteket.

Az elemzés során először arról esik szó, hogy melyik életterületen milyen késztetések motiválnak. Ezután következik a lehetőségeid felvázolása, azaz, hogy erőfeszítéseket téve hova juthatsz, fejlődhetsz. Szó esik arról is, hogy milyen gátlások ébredhetnek benned, illetve hogyan tudod megtámogatni saját magad.

Az összefüggés feltárás az elemzés következő lépcsőfoka, ami azt a célt szolgálja, hogy tudatosan, a szükségleteidnek megfelelően tudd alakítani az életed. Keresd ott és azt a lehetőséget, ahol és amiből a legtöbbet tudsz kihozni! A születési képletedből kiolvasható, hogy mely tevékenységek tesznek nyitottá az életre, milyen területen érdemes a jövedelemszerzés lehetőségeit keresned, hol tudsz barátokat szerezni, hol keresd azt a munkát, amiben kiteljesedhetsz, milyen kihívásokkal fogsz szembesülni a párkapcsolatodban…

Minden információ azt hivatott segíteni, hogy megértsd önmagad, a működésed, az adottságaid és a fejlődési szükségleteid. Kiderülhet, hogy eddig is jó helyen keresgélted a megoldást egy-egy probléma esetén, és csak a képességeid fejlesztésére van szükséged, de az is lehet, hogy teljesen mással próbálkoztál, mint amivel érdemes lett volna.

A hallottak alapján módosulhatnak az elképzeléseid, terveid, jövőképed, reálisabban láthatod magad.  Amikor fogalmad sincs, hogy mit kezdj az életeddel, vagy annak egy részével, mankót tud adni az asztrológus a rólad készített objektív személyiségelemzéssel. Fontos tudnod, hogy nincs jó és rossz egy születési képletben, csak könnyű és nehéz feladat. A könnyű feladatok végzése közben feltöltődsz és önbizalmat nyersz. A nehéz feladatok végzése közben a felelősségvállalás és a határaidat kitolása révén  fejlődsz.

A személyiségelemzés célja felvázolni az életterved, tudatosítani a fejlődési szükségleteidet és támogatni a sikerhez vezető utad egyenes és kanyargós szakaszainak bevételét.

Ehhez ajánlom tudásom és segítő együttműködésem.

A személyiségelemzés időtartama 2 óra. Az elemzés díja 35.000 Ft

Gyerek horoszkóp

Baba és kisgyermek horoszkóp

Amikor gyermeked születési képletét a kezembe veszem, életének első hat évét vizsgálom és annak ígéreteit tolmácsolom Feléd. Óriási szereped van abban, hogy mit fog a rendekezésére álló lehetőségeiből megvalósítani, ehhez igyekszem hozzájárulni az elemzéssel, amit készítek.

A magzati kor élményeire azért érdemes visszatekinteni, mert habár a gyermek testben még nem volt jelen az eseményekben, az érzelemvilágára és személyiségére már hatottak a történések. Az első 1,5-2 év kimondottan fontos fejlődési időszak a gyerekek életében. Minden siker és kudarc itt alapozódik meg. Az elemzés segít felismerni a nyiladozó tehetséget és a késlelkedő fejlődés jeleit. Rámutat a fontos időszakokra, amikor gyermekednek különösen nagy szüksége lehet Rád a külső környezeti hatások következtében (környezetváltozás, szülő hiánya). Fontos, hogy minél hamarabb mögé tudj állni, bátorítsd, támogasd, növeld az önbizalmát és megerősítd abban, hogy értékes. A gyerek olyanná válik, amilyennek visszatükrözöd. Önmagát látja a viselkedésedben, reakcióidban.

A baba horoszkópok nagyon részletesen foglalkoznak a belső élményekkel, a 6 éven belül várható jelentőségteljes változások prognosztizálásával, a gyermek érzelmi szükségleteivel és időleges hangoltságával. A hosszútávú előretekintés (életirány) inkább csak jelzés értékű még ebben az elemzésben.

Gyerek horoszkóp

Ez az elemzés 6-14 éves gyerekek neveléséhez és támogatásához ad segítséget. A gyerekek folyamatos változáson mennek keresztül. Amihez az egyik évben óriási kedvet éreztek, a másik évben arról már hallani sem akarnak. Mi vezet a pálfordulásokhoz? Kinek a hibája, hogy az eddig csendes és könnyen kezelhető gyerek feleselni kezd és senkinek sem fogad szót, hogy mindegy mit csinál, csak bosszanthassa a felnőttet?

Az egyik ok az lehet, hogy egyébként nem figyelnek rá.

A másik ok, hogy a gyermek egy új én-hangoltságba lépett át. Ez egy önmagába visszatérő fejlődési spirál, amiben átlagosan 2-2,5 év közötti időszakok követik egymást.

A változások teszik lehetővé a széleskörű tapasztalatszerzést. Amikor új szükségletek, új késztetések születnek, a régieket el kell hagyni, mert az újat hártáltatják. 12 hangoltság létezik, és ezek meghatározott sorrend szerint váltják egymást. A jól elhatárolható időszakokat figyelemmel követve pontosan azt tudod kínálni a gyermeknek, amire szüksége van. Támogathatod kísérletező szellemét, fejlesztheted produktivitását és kitartását, elhalmozhatod mentális kalandozásokkal, erősítheted gondoskodó késztetését.

Amint felfedezed a gyermekedben ezt a törvényszerűen bekövetkező átváltozást, elengeded azt az illúziót, hogy a te gyermeked csak ilyen vagy olyan tud lenni, ezért bizonyos tevékenységek valók és mások nem valók neki. Mindössze azt kell folyamatosan szem előtt tartanod, hogy mindennek eljön a maga ideje, és mindig azt kell adni a gyereknek, amire befogadó tud lenni. Ezzel nagyban segíted az egészséges személyiségfejlődését.

Ebben a korban már érdemes a motiváltsággal, szellemi irányultsággal, tanuláshoz való hozzáállással, mentális terhelhetőséggel, fizikai adottságokkal, küzdőszellemmel és a távolabbi kilátásokkal komolyabban foglalkozni. Egyrészt a fejlesztendő képességekre, másrészt a látens és megnyilvánuló tehetségekre kell fokozottan figyelni. Az iskolák választása komoly felelősség, nem múlik rajta a gyerek élete, de azért nem baj, ha a számára lehető legjobb helyet találod meg neki.

A gyermekedre való ráhangolódást és a számára kedvező tapasztalatszerzési lehetőségek felismerését igyekszem segíteni a Gyerek horoszkópok készítésével.

A gyerekekről készített elemzés időtartama 1,5 óra. Az elemzés díja 30.000 Ft.

Pályaorientáció

Pályaorientáció kamaszoknak

A 14-18 év közötti korosztály számára készülő elemzés minden esetben tartalmaz személyiségelemzést, pályaorientációs elemzést, igény és szükség esetén (konfliktusok) szülő-gyerek közötti kapcsolati dinamika (szinasztria) elemzést.

A személyiségelemzés fő célja és feladata részletesen jellemezni a kamaszgyerek én-részeinek veleszületett és aktuális működési mintáit, hogy megértse a szülő a gyereket, illetve a gyerek önmagát. Elmondom, melyik törekvés mögött milyen motiváció lapul, milyen érvényesülési lehetőségeket ígér a születési képlet, milyen fontos irányok látszódnak és minek a fejlesztésére kell különös gondot fordítani.

A pályaorientációs elemzés kimondottan a tehetség, kreativitás, fizikai-érzelmi-szellemi terhelhetőség, tanulási késztetés, kapcsolatteremtési képesség, a jövedelemszerzési lehetőségek, munkavégzésre való motiválhatóság és lehetséges hivatás, karrier jellegének vizsgálatára terjed ki. A képességek mellett a nehézségeket okozó érzelmi alapú blokkok átbeszélésére is sor kerül.

A kapcsolati dinamikát azért szükséges esetenként betenni az elemzésbe, mert ebben a korban gyakori a gyerek-szülő kapcsolat kofliktusossága a meg nem értettség következtében. A kamasz az egészséges személyiségfejlődés során elkezd leválni a szülőről, amit rendszerint a lázadás valamilyen formájában fejez ki. Már nem idealizálja a szülőt és ezzel egyidőben megszűnik az a vágya is, hogy ideális gyerek legyen. A folyamat természetes és normális, de a helyzetek nem helyénvaló kezelése rossz irányba viheti a kapcsolatot, megnehezítve egy nagyon fontos fejlődési szakaszt. Egymás motivációinak megértése segíti a nézeteltérések megoldását, megkönnyíti a kommunikáció helyreállítását és a zilált kapcsolat rendezését. Az egyéni nézőpontok, normák és értékrendek tisztázásával megszűnhetnek az egymásnak feszülések, elejét vagy végét lehet venni az ajtócsapkodásoknak, bántó grimaszoknak, sértő vádaskodásoknak, feleseléseknek és a viharos elkölözéseknek.

Pályaorientáció fiatal felnőtteknek

A pályaorinetációs elemzés amellett, hogy segít megtalálni a helyed a világban, hatékonyan hozzájárul számos más fontos összefüggés tudatosításához. A születési képleted elárulja, mi nyújthat számodra kiteljesedést, milyen jellegű hivatás áll közel Hozzád, mire érezhetsz hívást, mely területen érdemes az önmegvalósítás lehetőségeit keresned. Nem számít, hány éves vagy, bármely életszakasz szólhat iránykeresésről.

Fiatalon, mint mindenki más, Te is azt a területet keresed, ami segít meghatározni a helyed a társadalmi struktúrán belül.  Az élet első szakaszában ez a keresés inkább az anyagi biztonság megteremtéséhez kapcsolható. Ilyenkor még nagyon fontosak a társadalmi normák, a külvilág visszajelzései, a sikerek és elismerések különböző formái (pozíció, juttatások, előjogok, hatáskör, befolyás).

Akiknek a fiatalkori társadalmi beilleszkedés a családhoz (legkisebb társadalmi egység) való kötődésről szól, gyakran az életközepi váltás (válság formájában érkező ébredés az egyéni igényekre egyéni értékrend alapján) időszaka hozza el a nyitás késztetését a nyilvánosság felé. Az új identitás születésének, az új küldetéstudat ébredésének ideje nem köthető korhoz.

A másik oldalt erősítők közül sokan tapasztalják meg, hogy a rengeteg személyes áldozatot követelő korai sikerek nem feltétlenül eredményeznek élethosszig tartó elégedettséget. Az életközepi váltás idején olyan régi álmok megvalósításának vágya ébredhet fel, amiket anno nem engedtél meg magadnak. Kapcsolódhatnak a változtatási törekvések a munkakörnyezethez, a munka vagy hivatás jellegéhez, a kollektívához (kikkel szeretnél dolgozni), társadalmi célú küldetéshez, közösségi szerepvállaláshoz vagy ezektől való elforduláshoz, visszavonuláshoz, csendesebb élet éléséhez.

Amit az elemzés adhat, az egy átfogó leírás arról, hogy milyen jellegű munkavégzés, milyen munkakörnyezet való neked, milyen tehetségeidet mely területen kell fejleszd ahhoz, hogy a lehető legtöbb jövedelemre szert tehess, milyen jellegű munka válhat hivatásoddá, mire fogsz törekedni, hogyan akarsz majd a munkádban és a hivatásodban érvényesülni, milyen feladatokat látsz majd el főként. 

A pályaválasztást és a reorientációt a születési képlet üzeneteinek lefordításával jelentősen meg lehet könnyíteni, ötleteket és/vagy megerősítést kaphatsz. A számodra legjobb elhatározás megszületéséhez érdemes alaposan átgondolnod, miben érzed magad jónak, mivel foglalkozol sokat, mennyire tűröd a monotonitást, milyen jellegű munkavégzéssel tudod lekötni magad. Oszd meg ezeket az információkat velem, hogy még precízebben Rád tudjam szabni a javaslatokat!

Ehhez ajánlom tudásom és segítő együttműködésem.

A pályaorientációs konzultáció időtartama 1 óra. A konzultáció díja 25.000 Ft

Éves Előrejelzés

Amikor helyet foglalsz velem szemben, hogy meghallgasd az Éves Előrejelzésed, egy rövid időutazásba kezdünk bele. Először visszamegyünk egy kicsit a közelmúltba, és megnézzük, milyen folyamatok, zárultak le legutoljára, mik zajlanak most, és mi indul be várhatóan 1 éven belül. A közelmúlt-jelen-közeljövő összefüggéseinek feltárása segít helyükre tenni az eseményeket. A “Miért történik ez velem?” kérdés és az élethelyzet megválaszolásához nem elegendő egyetlen esemény kiragadása.

A gyorsan megoldandó és a közepesen hosszútávú, jellemzően 1 év alatt rendezendő helyzetek mindig egy hosszabb folyamat részét képezik. A Veled történő különböző események, irányjelzőként funkcionálnak, életed következő állomása felé terelnek.

Vegyünk egy egyszerű példát:

  • Pályakezdőként elsősorban olyan munkát keresel, amiből meg tudsz élni, és félre is tudsz tenni. A környék, ahol élsz, nem bővelkedik ilyen lehetőségekben. Elvállalsz 100 km-rel arrébb egy olyan állást aminek a kedvéért bevállalod a költözést.
  • A munka nem jön be. Mivel nem köt semmi a városhoz, ahol élsz, könnyedén váltasz munkát és lakhelyet.
  • Az új albérletben nem érzed jól magad, ezért ismét költözöl. Az állásod marad, azzal elégedett vagy és nem okoz nehézséget a bejárás az új helyről sem.
  • 1,5 év telt el az első munkába állásod óta, és már a harmadik helyen vagy. Mikor lesz az, amikor végre nyugodt szívvel megszabadulhatsz a költözős dobozaidtól? Egy szép napon új taggal bővül a csapatod, aki hihetetlenül szimpatikus és úgy érzed, Te is bejössz neki. Fokozatosan minden rendeződik körülötted, az új csapattag pedig már több mint 2 hónapja a párod.
  • Egyszercsak derült égből villámcsapás, a párod olyan állásajánlatot kap egy külföldön végzendő munkára, amit nem utasíthat el. Ha együtt akarsz maradni vele, költöznöd kell neked is egy olyan országba, aminek a beszélt nyelvét nem ismered.

Hány fordulatot vett az életed közel 3 év alatt? Mi volt az események fő mozgatórugója? Habár mellékesnek tűnt az, hogy hol élsz, eköré szerveződött minden. Gondoltad volna, hogy az volt az időszak célja, hogy Te külföldre kerülj? Ezért kellett otthonról elköltöznöd, munkát váltanod, és találkoznod a pároddal.

Vajon minden ilyen pontosan jelezhető előre? Alakulhatott volna másképp is ez a történet? Igen.

Az élethelyzetek generálódásának lehetősége mindig szimbolikusan jelenik meg a születési képletben, ezért felelőtlenség konkrét események jóslásába bocsátkozni. Maga az élettapasztalat jellege adott csak, a megélés módját Te választod meg.

Ugyanazt az élethelyzetet többféle módon lehet megélni. Min múlik vajon, hogy milyen szemüvegen keresztül nézed az életed?

Mindenképp számít:

  • mennyire kiforrott a személyiséged,
  • a megszerzett releváns tapasztalataid minősége és mennyisége,
  • az életkörülményeid minősége, azaz mennyire stabil a háttered anyagilag, érzelmileg, fizikailag,
  • milyen a problémamegoldó készséged, milyen mintát hoztál magaddal otthonról,
  • mennyire fejlett az akaraterőd és a motiváltságod fenntartásának képessége, azaz mennyire félsz a változásoktól…

Az előbbiek a születési képletből nem határozhatóak meg egyértelműen, külső szemlélő számára lehetetlen feladat nélküled felmérni a lehetőségeidet és javaslatot tenni az élethelyzeted kezelésére, megoldására. A kölcsönös bizalom az Éves Előrejelzés készítésének az alapja kell legyen. Az eseményjelölő szimbólumokat a körülményeid ismeretében tudom személyre szabottan számodra lefordítani.

Az időszakok, amelyek lelkierődet és akaraterődet próbára teszik, konkrétan meghatározhatóak. Igen nagy segítség, amikor időben bekereteződnek a lehetséges változások. Tudod, hogy mennyi idő áll a rendelkezésedre egy folyamat kivitelezéséhez úgy, hogy nem zúdul még valami más is pluszban a nyakadba. Tudod, hogy mik a legrosszabb és a legjobb eshetőségeid, hogy milyen jellegű erőfeszítéseket érdemes tenned, vagy mikor élesedik egy konkrét helyzet. Ebben a tudatosságban nem az merül fel benned, hogy vajon kell-e döntened, kell-e cselekedned, elérkezett-e az ideje a változtatásnak. A kérdés számodra az lesz, hogy mit tegyél.

..de mi van akkor, ha nem érzed magad késznek a változtatásra?

Véleményem szerint semmibe sem szabad beleugrani azért, mert a bolygók úgy állnak, a csillagok azt mondják. Az asztrológiai előrejelzés ideális esetben előretekintés – az elnevezésében is benne van az “előre” – ami segít felkészülni a jövőbeli eseményekre. Ha úgy érzed, hogy az éppen zajló élethelyzetedből most nem tudod kihozni a maximumot, fogadd ezt el. Tedd meg a Tőled tellő maximumot, és kezdd el most a felkészülést a jövőbeli eshetőségekre.

Amennyiben történt valami, ami kizökkentett a megszokott életedből és bizonytalanság lengi be a jövődet, vagy mélyen belül vágysz egy lépés megtételére, amire még nem szántad el magad, készíttess egy Éves Előrejelzést az élethelyzetedre vonatkozóan! A több szempontból végzett elemzés alapján magyarázatot kaphatsz az ébredező késztetések vagy egy már bekövetkezett esemény vonatkozásában.

Az asztrológiai előrejelzés egy izgalmas felkészülés a jövőre, ehhez ajánlom támogató együttműködésem.

Az előrejelzés időtartama 2 óra. Az elemzés díja 30.000 Ft. 

Élethelyzet megoldás

Ez az egy vagy több alkalmas konzultáció elsősorban krízis időszakok, nem várt élethelyzetek megoldását hivatott segíteni. 

Egy alkalmas konzultáció

Az általános éves előrejelzés esemény-orientált változata ez az elemzés. A közös munka rövid beszélgetéssel kezdődik. Elmondod, hogy hol akadtál el az életedben, vagy milyen helyzettel kell megküzdened.  Erre reflektálok egyrészt életút-állomásod elemzésével, másrészt az ezzel összefüggésbe hozható események időbeliségének ismertetésével. Előbbiek segítségével rálátást nyerünk az összefüggésekre és közelebb kerülünk  aktuális feladataid megoldáshoz. A találkozás mindig rövid összefoglalással zárul. Útmutatót kapsz a kielemzett élethelyzettel kapcsolatban arra vonatkozóan, hogy hogyan érdemes beleállni az eseményekbe a szükségleteidet és lehetőségeidet szem előtt tartva.   

Több alkalmas konzultáció

A több alkalmas élethelyzet megoldó találkozások során a fókuszt folyamatosan a kialakult élethelyzeten tartjuk, miközben egy számodra elfogadható és kivitelezhető megoldást igyekszünk találni a problémádra. Ahhoz, hogy valóban a lehető legjobb döntés születhessen meg, először egy időutazást teszünk. Visszapörgetjük időrendben addig az eseményeket, ahol elkezdődtek a bonyodalmak. Ez lehet félév, 1 év, de akár 3-7 év is. Megkeressük az alaphelyzetet, amiből kinőtte magát a mostani helyzet.

Az eseményekre, helyzetekre adott reakcióidat összehasonlítjuk azzal, amit a születési képleted szerint várt Tőled az Élet. Vajon mi lett volna a lehető legkonstruktívabb megoldás és ehhez képest hogyan reagáltál? Mit kell helyrehozni, ehhez milyen eszközeid vannak? Ezek lesznek a megválaszolandó legfontosabb kérdések.

A konzultációkon erősítjük azokat a készségeket, amelyekben fejlődnöd kell a sikeres továbblépés érdekében. Alkalomról alkalomra mélyítjük az önismeretedet, igyekszünk oldalni a félelmeidből születő blokkjaidat.

Jellemzően 4 találkozás elegendő a továbblépéshez, de erre nincs írott szabály. Az elakadás mértéke, és a személyiséged kiforrottsága határozza meg a közös munka időigényét és konkrét tartalmát.

A krízishelyzeted megoldásához ajánlom tudásom és segítő együttműködésem.

A konzultációk időtartama 1 óra. A konzultációk díja 16.000 Ft.

Iratkozz fel az AsztroKuckó Hírlevelére, és értesülj az elsők között az aktuális eseményekről, új tananyagok és írások megjelenéséről!
Feliratkozásodat a Szerencsésnek születni kell? című ajándék publikációval köszönöm meg, mely a feliratkozást visszaigazoló e-mail mellékleteként érkezik Hozzád.