Így tanulhatsz asztrológiát

Üdvözöllek az AsztroKuckó E-Asztrológia Programban,
ahol kezdőtől a haladó szintig tanulhatsz asztrológiát

rendhagyó módon

online konzultációs és tanulási lehetőséggel

egyénileg a saját tempódban

Az AsztroKuckó E-Asztrológia Program ötlete évekkel ezelőtt született meg. Küldetése az önálló tanulás  támogatása, az elakadásokban való hatékony és gyors segítségnyújtás, az elméleti tudás egymásra  építése, az összefüggések feltárása, az elemző gondolkodás fejlesztése, a gyakorlati alkalmazás  módszerének ismertetése.  

Az AsztroKuckó E-Asztrológia Program lehetőséget ad az önálló tanulásra, miközben folyamatos háttértámogatást nyújt az asztrológia szimbolikájának értelmezésében és a gyakorlati alkalmazás elsajátításában.  

Hogyan épül fel, mit ad Neked ez a módszer?  

Az AsztroKuckó E-Asztrológia Programba bármilyen tudásszinten (kezdő,  középhaladó és haladó) be tudsz bekapcsolódni. Minden szint azonos felépítésű, a szintek jelölve vannak (kezdő, középhaladó, haladó).  

o A Tudástár tudásszintekhez igazított tananyag csomagok gyűjteménye. Egy-egy témát négyféle feldolgozásban kapsz meg.
Az egyes témák tetszés szerinti sorrendben tanulhatóak. A  különböző formátumok az eltérő tanulási módszereket hivatottak támogatni. Ha jegyzetelős és lényeg kiemelős vagy, akkor a szöveges dokumentum lesz a kedvenced. Ha vizuálisan tudsz jól rögzíteni, az ábrákkal leszel jóban. A hangfile-ok a mindig rohanásban lévő elfoglaltak számára válhatnak tanulási alappá. A megoldott mintapéldákat érdemes végigolvasni a feladatok megoldása előtt. A munkafüzet sokat segíthet az elméleti tudás gyakorlati alkalmazásában.

o A Kérdezz-Válaszolok egy írásbeli kérdezési lehetőség, ami azzal a céllal született, hogy elakadásod esetén a lehető leghamarabb folytatni tudd a tanulást. Maximum 36 órán belül mindenképpen választ kapsz a kérdésedre. Minden téma-csomag (lecke) tartalmaz 3 kérdezési lehetőséget.

o Online Konzultáció

Bármikor kérhetsz egyéni konzultációs alkalmat. Ilyenkor azt a tananyagot, témát vesszük át, amit kérsz. Konzultációt a Tudástárban tudsz igényelni.

o Online Tanfolyam

Ha szeretsz másokkal együtt tanulni, könnyedén be tudsz kapcsolódni a heti rendszerességgel tartott online tanfolyamok egyikébe. A tanfolyami alkalmak első felében az elméletettel ismerkedhetsz meg, majd a közös munka ideje következik. A tematika szerinti aktuális témához kapcsolódóan rákérdezhetsz bármire, ami érdekel. Mások kérdéseit hallva megtapasztalhatod, hogy nem vagy egyedül a bizonytalanságaiddal. A közös erőfeszítések segítenek túljutni az elakadásokon és új lendületet adnak a folytatáshoz.  Egy modul 10 alkalom, így könnyen tudsz tervezni  az egyes modulokkal. Ha esetleg utazás vagy munka miatt egy rövid időre félre kell tenned az asztrológiát, viszonylag gyorsan vissza tudsz  csatlakozni, és folytatni tudod a tanulást onnan, ahol abbahagytad. Az Online Tanfolyam időpontjait keresd az Események között. Ha feliratkozol a Hírlevélre, e-mail-ben is kapsz értesítést.  Rendszeres időközönként indulnak kezdő, középhaladó és haladó Online Tanfolyamok. Te határozod meg, hogy mikor és melyik szinten kapcsolódsz be a közös tanulásba. 

Az online alkalmak lehetőséget adnak a:

  • szintetizáló gondolkodás gyakorlására,  
  • elvonatkoztatási képességed fejlesztésére,  
  • a gyakorlati alkalmazás (elemzés készítés) magabiztossá  tételére.

Ezek az online események hivatottak visszajelzést adni a  tudásoddal kapcsolatban. A közös munka során látni fogod,  hogy tévúton jársz-e a következtetéseiddel, vagy nagyon is jól  gondolkodsz

Publikációk rovat néven fut az az ismeretterjesztő csatorna, amely a lexikális tudásod elmélyítésére született. Érdekes cikkeket olvashatsz különböző szakterületekről, asztrológia, asztronómia, numerológia, kronobiológiai pszichológia, Tarot, kézelemzés, arcolvasás, pszichológia, történelem, mitológiai vonatkozások…

Az AsztroKuckó E-Asztrológia Program egyszerre biztosítja számodra az elméleti ismereteket és a gyakorlati alkalmazást.

Elmélet

A szükséges lexikális tudás témák szerint rendszerezett jegyzetei .pdf formátumban.
A jegyzeteket kinyomtatva saját tankönyvet készíthetsz.

hanganyag

Ha jobban szeretsz hallás után tanulni, vagy a holtidőidet szeretnéd tanulással tölteni, akkor szeretni fogod a hangfile-okat.

Ábrák

Rajzokat, ábrákat, táblázatokat kapsz külön dokumentációként. Az ábrákat kinyomtatva saját tankönyvet készíthetsz!

Munkafüzet

A Munkafüzetben több megoldott példa is szerepel. A minta értelmezések komoly segítséget nyújtanak a szintetizáló gondolko-dás elsajátításában. A gyakorló feladatokhoz kapott megoldásokat igyekezz csak utólag megnézni 😉

Kérdezz-Válaszolok

Ha elakadsz, kérdezhetsz a tananyaghoz kapcsolódóan. Kérdésedre a válasz maximum 36 órán belül megérkezik. Minden leckéhez 3 kérdezési lehetőséget kapsz ajándékba.

Miért érdemes még az AsztroKuckó E-Asztrológia Programban részt venni?

online tanulás

Online események

Bármikor kérhetsz egyéni konzultációs alkalmat vagy becsatlakozhatsz a heti rendszerességgel tartott 90 perc hosszú Online Tanfolyamok egyikébe. Meghallgathatod mások kérdéseit és felteheted a tieidet. Minden egyes alkalom kiváló gyakorlási és önbizalom növelési lehetőség.

Szakirányú ismeretterjesztés

Publikációk

Rendszeresen olvashatsz az asztrológiai elemzésekhez kapcsolódó rövid, de tartalmas gondolkodásformáló írásokat, ismertetőket! Könyvek bemutatása, asztronómia alapfokon, mitológiai vonatkozások, társtudományok, kutatások eredményei.

Az újonnan feltöltött leckékről, megjelent cikkekről, aktuális eseményekről a Hírlevélből értesülhetsz.

Miért mennek az emberek asztrológushoz?

Az emberiség évezredek óta keresi a válaszokat a változások  miért-jeire és fürkészi a jövőt.  
Vannak, akik akkor fordulnak asztrológushoz, amikor meg akarják  érteni azokat a változásokat az életükben, amelyek  kizökkentették őket a komfortzónájukból. Aki érti, mi miért  történik az életében,  könnyebben  mozgósítja erőtartalékait. Az ilyen emberek tudatalatti  motivációja az asztrológus felkeresésére a komfortzónába való  visszakerülés vágya.  
Az emberek egy másik csoportja a jövőben rejlő lehetőségekre  kíváncsi inkább. Olyan feltáró-motiváló elemzésekre van  szükségük, amelyek a meglévő potenciáljaikra alapozva  megmutatják a bejárható fejlődési utakat. Az önmegismerés  növeli önbizalmukat, magukba vetett hitüket. Az iránymutató  elemzés számukra olyan stabil mankóvá válik, aminek birtokában  képesek önállóan irányítani életeseményeiket. Ezek az emberek  tudatalatt megerősítésért mennek az asztrológushoz.

Miért érdemes asztrológiát tanulnod?

Ha belevágsz az asztrológia tanulásba, egy soha véget nem érő  kaland veszi kezdetét az életedben. 
Miközben tanulod értelmezni az asztrológia  szimbólumrendszerét, újfajta gondolkodásmódot sajátítasz el, és  rálátást nyersz az életesemények értelmére, az általuk kialakuló  fejlemények, lehetőségek jelentőségére.  
Az asztrológia szimbólumrendszere egy bonyolult logikai fejtörő,  amely képes folyamatosan lekötni a kíváncsi elmédet. Az  asztrológia nem egy egzakt tudomány, de vannak benne  játékszabályok. A játékszabályok ismerete mellett az elemzések  készítéséhez szükséged lesz rendszerszemléletű gondolkodásra,  elvonatkoztatási és szintetizáló képességre. Ezek a képességek  észrevétlenül fognak fejlődni benned a tanulás folyamán. Amikor  összehangolódnak a részképességeid, ugrásszerű fejlődést fogsz  tapasztalni, ekkorra érik be a tanulásba fektetett energiád. 
Ha erős segítői késztetést érzel magadban, előbb-utóbb asztrológussá érsz, és már nem „csak” szubjektív tanácsokkal látsz el másokat,  hanem objektív megoldókulcsokat tudsz adni a tanácsot, útmutatást  kérőknek. Nem megkötözni fogod őket a vízióiddal, hanem a  szükséges hozzáállást tudod elmagyarázni. Megtanítod az  embereket felelősséget vállalni önmagukért. 

Miért lehet neked jó az
AsztroKuckó E-Asztrológia Program?

Felesleges utazási időket megspórolva, félbehagyott  tanfolyamokat megelőzve, rugalmas időbeosztásban, önállóan  tanulhatsz asztrológiát. Ha tanári segítségre van szükséged, akkor  egyszerűen csak megírod a kérdésed egy e-mail-ben. Ha  tanulótársakkal szeretnél találkozni, részt vehetsz az Online Tanfolyamok egyikén. Te választhatod meg szabadon, hogy mikor  haladsz önállóan a tanulásban és mikor csatlakozol másokhoz.  

A jól felépített keretrendszer az internet rugalmasságának  minden előnyét és lehetőségét kihasználja a tanulás hatékonyságának növeléséhez.

Az E-Asztrológia Programban a gyakorlati alkalmazást egyszerre  tanulhatod az elmélettel az általad megválasztott tempóban  akár önállóan, akár másokkal együtt. 

Az Asztrokuckó E-Asztrológia Program nem egy zárt rendszer.  Folyamatosan kerülnek fel új tananyagok a  Tudástárba és kerülnek megrendezésra a tananyagokra épülő Online Tanfolyamok. 

 

Miben különböznek az egyes szintek?
Mely tananyag csomagok érdekelhetnek?

Az alapozó szintet akkor érdemes választanod, ha: 

– teljesen kezdő vagy illetve, ha van ugyan elméleti tudásod, de nem megy annak gyakorlati alkalmazása, 

– ismered a szimbólumok jelentését, például tudod, mi jellemző a Bika jegyre, milyen archetipikus  viselkedésmintát képvisel a Mars bolygó, milyen  tevékenységek és események vonatkoznak a 8-as házra,  és milyen megéléseket eredményez egy kvadrát fényszög,  de nem tudod a részleteket egybefoglalni és nem tudsz  gyakorlati példákat mondani,  

– hallottál már az uralmi rendszerről, de nem tudod  konkrétan értelmezni,  

– tudod, hogy vannak harmonikus és diszharmonikus  fényszögek, de nem tudod megfogalmazni, hogy hogyan  nyilvánulnak meg az egyes bolygó kapcsolódások,  

– hallottál már a retrográd bolygókról, de nem tudsz többet,  mint, hogy energiájuk befelé irányul, 

– nehézséget okoz a felezőpontok értelmezése,  

– hallottál már a bezárt jegyekről és bolygókról, de nem  tudsz velük mit kezdeni. 

Összefoglalva az alapozó szinten a születési képlet alapján  készíthető személyiségelemzés tudományát sajátíthatod el.

A középhaladó szintet akkor válaszd, ha az alapszintet már  magabiztosan elsajátítottad és szeretnél a születési képlet ígéretei alapján lehetőségeket prognosztizálni:

– mik a születési képlet ígéretei,  

– várhatóak-e mérföldkövek, fordulópontok a szülött  életében,  

– mikor, milyen nagy fejlődési ciklusok kezdődnek és azok  meddig tartanak,  

– mikor milyen eseményeket fog bevonzani a szülött,  

– mikor aktiválódnak a felezőpontok,  

– változnak-e lényegesen bizonyos viselkedések motivációi, 

– a szülött saját belső fejlődéséhez mikor milyen jellegű  eseményeket, tapasztalatokat integrál magába,  

– milyen karmikus témákon dolgozik a szülött egyéni  szinten  

Középhaladó szinten tanulhatod a születési időt pontosítását  is.  

Összefoglalva a középhaladó szinten előrejelzést, egyéni karmát  és születési idő pontosítást tanulhatsz.

A haladó szintet akkor válaszd, ha foglalkozni szeretnél: 

– kapcsolati elemzések (szinasztria) készítésével, 

– két ember közös karmájának feltárásával,  

– megmagyarázhatatlan, lehetetlennek tűnő kapcsolatok összetartó erejének megértésével,  

– szülők segítésével a gyereknevelés terén,

– a gyerekekben rejlő potenciálok feltérképezésével, 

– olyan kamaszokkal és fiatal felnőttekkel akik  bizonytalanok pályaorinetációjuk tekintetében.  

Összefoglalva a haladó szinten általános és karmikus szinasztriát,  tehetséggondozást, pályaorientációs elemzés készítést  tanulhatsz.

Az eredményes tanuláshoz erős motivációra van szükség!

Amivel az Asztrokuckó E-Asztrológia Program motivál Téged:

– Miközben a saját tempódban tanulsz,
újabb és újabb publikációkat olvashatsz, amelyek ébren tartják a kíváncsiságodat.

-A számodra megfelelő sorrendben dolgozhatod fel a témákat!

-A tananyag folyamatosan bővül, így mindig lesz új, a megszerzett tudásod elmélyítését szolgáló információ.

-Minden héten több csatornán tudsz kérdezni, konzultálni.

-Ha elakadsz, a Kérdezz-Válaszolok lehetőség, mint leggyorsabb segítség rendelkezésedre áll.

Tekints be az AsztroKuckó E-Asztrológia Programba!

Kattints az ikonokra EGY KIS ÍZELÍTŐÉRT!

Alapozó szint

Elemek, minőségek, polaritás

Részlet a tananyagból

Középhaladó szint

Fényszögek időrendisége

Részlet a tananyagból

Haladó szint

Pályaorientáció

Részlet a tananyagból

Iratkozz fel az AsztroKuckó Hírlevelére, és értesülj az elsők között az aktuális eseményekről, új tananyagok és írások megjelenéséről!
Feliratkozásodat a Szerencsésnek születni kell? című ajándék publikációval köszönöm meg, mely a feliratkozást visszaigazoló e-mail mellékleteként érkezik Hozzád.