Bemutatkozás


Kedves Látogató! 

Ezen az oldalon velem, hitvilágommal és általam nagyrebecsült segítő munkát végző társaimmal ismerkedhetsz meg. 

Juhász Viktória
Asztrológus, tréner, az AsztroKuckó megálmodója és házigazdája

Asztrológiával 2014 óta foglalkozom napi szinten. Jómagam egyedül, saját tempóban szeretek tanulni,  annak ellenére, hogy a tudásért így gyakran sokkal jobban meg kell küzdeni, mint tanfolyami keretek  között tanulva. A rengeteg  idő-, és energiaráfordítás során fogalmazódott meg bennem a gondolat, hogy létrehozok  egy jól felépített, de kellő szabadságot biztosító oktatási felületet a hozzám hasonló  módon tanuló asztrológus palántáknak. Így született meg az E-Asztrológia. 

Workshopjaimat a személyes jelenlétet és csoportélményeket kedvelők számára szervezem. A rendezvényeken az elméleti tudás átadása mellett igyekszem kellő időt hagyni a gyakorlásra is. Az önfejlesztő workshopok mellé igény esetén mentorálást biztosítok az egyéni sikerek elérése érdekében.

A hagyományos asztrológiai elemzések (személyiségelemzés, gyermek horoszkóp, előrejelzés, szinasztria, pályaorientáció) készítése mellett élethelyzet megoldást segítő konzultációk keretében találkozok vendégeimmel. A beszélgetések elsődleges célja a nézőpontváltás, szemléletmód váltás, amelyre az élethelyzet tudatos alakításához, megoldásához elengedhetetlenül szükség van. Sokan jönnek vissza hozzám előrejelzésre, ahol az elkövetkező év feladataival foglalkozunk. Igyekszem széles spektrumban megvilágítani a lehetőségeket, hogy vendégeim saját szükségleteikhez igazítva tudják kiválasztani a számukra legmegfelelőbb megoldókulcsot. A varázskérdés, amit mindig felteszek: „Mit szeretnél megélni?”

Az életerőt és életörömök megélését gátló blokkjainkat legegyszerűbben testünk üzeneteit olvasva ismerhetjük fel. Minden gondolat és érzelem lenyomata ott van az arcunkon, mozdulatainkban, testtartásunkban, test deformitásainkban.  Régóta tudjuk, hogy testkezeléssel, testorientált terápiával oldhatóak a negatív gondolatok és érzelmek következtében kialakult blokkok. Hogy milyen módszerrel oldjunk? Nincs általános recept, csak ajánlani szoktam az általam ismert lehetőségek közül, a választást rábízom a vendégemre. A gyógyulás nem egy alkalom, nem egy esemény, hanem folyamat. Ezért a kitartás az elhatározás mellett nagyon fontos.

A hozzám fordulókkal folytatott közös munkákban útmutatást adok és háttértámogatást biztosítok, vendégeim feladata a  kivitelezés és kitartás.  

Segítő munkát végző társaim

Balatoni Zsuzsa

Karma asztrológus és védikus asztrológus

Már nagyon fiatalon vonzott a csillagos ég, a megmagyarázhatatlan jelenségek, és a halál utáni élet lehetősége. Sok idő telt el azóta, hogy 14 évesen megvettem az első jóskártyámat. Akkor még nem tudtam, hogy a zsebemben lapuló paklival épp elindultam az Utamon. Az asztrológiával 2014-ben találkoztam először Viki által. 2019 óta foglalkozok napi szinten a csillagok és bolygók üzeneteinek értelmezésével. Kezdetben a karma asztrológia, majd a védikus asztrológia szólított meg. Elemzéseimbe mindkét irányzatot beleszövöm.
Hiszem, hogy a megértés minden tudatos törekvés, azaz a fejlődés alapja. A születési képletekben válaszokat keresek az eseményekre, kutatom az életfeladatokat, és értelmezem a karmikus vonatkozású tapasztalásokat. A konzultációkon egyik fő célom rávilágítani az életút tudatos formálásának fontosságára. Hiszem, hogy ha a hozzám fordulók kérdéseire a válaszokat megtaláljuk, megszületik az a megértés, amire szükség van a belső fejlődéshez és az élethelyzetek megoldásához.
Felmerülő kérdéseidre szívesen válaszolok.
Elérhetőségeim: 06-70/281-3001, asztrozsuzsa@gmail.com

Jankovics Tímea

Személyi edző, rehabilitációs tréner, női jóga oktató, női segítő

Legfőbb célom mindig is az volt, hogy segítsek másoknak.  Már nagyon korán 10 évesen ismerkedtem meg a testmozgás, testedzés jótékony hatásaival. Ekkor kezdtem el a versenyszerűen atletizálni. A sport és a mozgás eddigi életemben mindig velem volt, mint egy jóbarát, átsegített az életem nehezebb időszakain. 2010-ben tudatos felkészüléssel kezdtem meg az edzői pályámat és azóta rengeteg továbbképzésen vagyok túl. Tanulmányaim egyre inkább a prevenció, majd a rehabilitáció irányába haladtak. Hiszem, hogy az ember egy csodálatos lény, aki nem csak test, de ahhoz, hogy a benne lakó lélek jól érezze magát elengedhetetlen a testünk megismerése, elfogadása, karbantartása. Munkám során segítek a hozzám fordulóknak, hogy fájdalom és akadályok nélkül mozoghassanak, egyre jobban szeressenek benne lenni a saját testükben. Mozgásos kezeléseim alapját a jóga, pilates, légzésterápia, gerinctréning, mobilizáció, stretching, sajátsúlyos, eszközös, edzésformák képezik. Manuális kezeléseim során kötőszövet lazító, mobilizáló technikák, fasciakés, floss, köpöly, smr henger, kineziotapet használok.

Elérhetőségem: jankovics.timea@hotmail.hu

Szántó József

Kérdőasztrológus

Életem első 35 éve alatt minden mással foglalkoztam, csak ezoterikus dolgokkal nem. Tanulmányaimat a honvédség hierarchikus rendszerében végeztem, először 1987-ben a Zalka Máté Katonai Műszaki Főiskolán általános üzemgazdász, 1995-ben a Kossuth Lajos Katonai Főiskolán kollégiumi nevelő tanár, végül pedig 2006-ban a Corvinus Egyetemen költségvetési ellenőr diplomát szereztem. Asztrológiával 2003-tól foglalkozom, tanulom folyamatosan. Több iskolában és tanfolyamon részt vettem, néha párhuzamosan. A kérdőasztrológiát (horary, horari) 2009-ben ismertem meg az Olivia Barclay-Kristina Waardahl – féle iskolában Herbály Zsuzsánál, és a kezdetektől fogva intenzíven foglalkozom vele. Azért választottam az asztrológiának ezt az ágát, mert közelebb áll hozzám, válaszai racionálisak, kézzelfoghatóak. Szeretem, mert nem kertel, mindig megmondja az igazat.
Még többet megtudhatsz rólam és tevékenységemről itt:
www.arkanumstudio.hu

Horváth Irma

LélekHANGoló, Numerológus, masszőr

Már egészen korai éveimben fontos szerepet játszott a zene. Ez a hang bennem végtelen. Időm nagy részét most is a kisgyermekkori zenei nevelés, a felnőtteknek szóló hangfürdő és közös zenélés alkalmai töltik ki. Életem fontos pillanatai saját megzenésített verseim előadása. Színes világomat könnyebb lenne elénekelnem, versbe szednem vagy lefestenem, mint pár mondatban leírni. Hiszen a vers, a zene, annak színpadi előadása, vagy a kisgyermekekkel és szüleikkel val ölbéli játékok, énekek, életem örömeinek nagy szelete. Emellett numerológiai elemzéseket készítek, hogy az emberek a számaik tükrében meglássák önmagukat, tudatos döntéseket hozzanak, rátaláljanak a küldetésükre, felszabadultan, könnyedén létezzenek. Masszázsaim egyike a melegített olajos, hawaii lomilomi, a másik pedig a ruhás, beburkolózós, ringatózós - kinek-kinek kedve szerint.
Élettapasztapasztalatom esszenciáját használom fel a Közép-Pont segítő beszélgetések során. Minden alkalommal, minden embernél más-más módon érkezünk meg a békés jelenlétig. Részletek a honlapomon találhatók: www.horvathirma.hu

Iratkozz fel az AsztroKuckó Hírlevelére, és értesülj az elsők között az aktuális eseményekről, új tananyagok és írások megjelenéséről!
Feliratkozásodat a Szerencsésnek születni kell? című ajándék publikációval köszönöm meg, mely a feliratkozást visszaigazoló e-mail mellékleteként érkezik Hozzád.