E-Asztrológia Program


Kezdés:

2024. április 12-én 19.30 órakor

Részvételi díj:

80.000 Ft


Most kezdesz ismerkedni az asztrológiával?

Szeretnél tagja lenni egy lelkes kis csapatnak?

Kapcsolódj be a hamarosan induló E-Asztrológia Kezdő Online Tanfolyam 1. moduljába!

Vegyél részt az órán, hallgasd meg az elméletet, majd tedd fel azonnal a kérdéseidet, hogy ne maradjon benned semmi sem megválaszolatlanul!

Ismerkedj meg a csoport tagjaival online, majd találkozz velük élőben a nyári AsztroKuckó táborban!

Asztrológia alapok

Elemek, minőségek, polaritás, hemiszféra

Zodiákus jegyek

Bolygók és más égitestek

Asztrológiai házak

  • az elemek, minőségek gyakorlati jelentősége,
  • az analogikus gondolkodás alapjai,
  • a zodiákus jegyek általános jellemzése,
  • az egyes jegyekre jellemző szélsőségek kiegyensúlyozásának lehetőségei,
  • perspektívák és potenciálok a jegyek vonatkozásában,

  • a születési képlet bolygói és egyéb égitestei
  • az asztrológiai házak mundán és spirituális jelentéstartalma
  • házak csoportosítása különböző szempontok szerint
  • szükségletek, feladatok, amelyeket a bolygók és az életterületek jelölnek a születési képletben

Az Online Tanfolyamon minden alkalommal hangfelvétel készül a utólagos jegyzetkészítés és az esetleges hiányzások pótlásának megkönnyítésére. Ha nem volt kedved órán jegyzetelni, vagy nem tudtál részt venni egy alkalmon, a közös tárhelyről már a tanfolyami nap estéjén le tudod tölteni a felvételt.


Az Online Tanfolyam az elméleti tudás gyakorlatba történő átültetésére fókuszál, ehhez minden alkalommal több példát oldunk meg közösen.

JElentkezés

Jelentkezésed részvételi szándékod kifejezésének minősül. Részvételed a jelentkezést követően csak abban az esetben biztosított, ha a díjbekérőt a fizetési határidőn belül átutalással kiegyenlíted. Határidőn túli vagy nemfizetés esetén jelentkezésed törlésre kerül. Amennyiben a részvételi díj megfizetése után derül ki, hogy mégsem tudsz részt venni az online eseményen, és ezt a kezdési időpont előtt több, mint 48 órával előbb jelzed, foglalásod 80%-a visszautalásra kerül. A jelentkezés, részvétel és lemondás egyéb feltételeiről részletesen az ÁSZF-ben olvashatsz. Sikeres jelentkezés esetén a számlát is tartalmazó e-mail-ben kapsz meghívót az online eseményre, melyre a kezdés előtt 10 perccel tudsz becsatlakozni. 

A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező.

További események

Előrejelzés készítés

2024. július 27-én 10.00 órától Bemutatásra kerülnek a komplex asztrológiai előrejelzés készítésének módszerei és eszközei. Az előadáson részletesen végignézünk egy példa képlethez összeállított idő térképet.

Ő-szintén

2024. július 16-án 18.00 órától Minden változás a felismeréssel kezdődik. Az Ő-szintén műhely az a hely, ahol a kedvenc foteledbe kuporodva írhatod át forgatókönyveidet.

Akaraterő Workshop

2024 július 6-án és 7-én 10.00 órától "Ha változtatni akarsz, ne a régivel harcolj. Minden energiáddal az új építésén dolgozz." (Szókrátész) Hogyan tudsz lépésről lépésre előbbre jutni a célodig?...

Őseink hagyatéka

2024. május 24-én 18.00 órától Foglalkoztat a múltad? Kutatod a gyökereid? Kíváncsi vagy a családtörténetedre? Születési képleted fontos információkat, összefüggéseket tartalmaz származásodra és karmikus örökségedre vonatkozóan.

Iratkozz fel az AsztroKuckó Hírlevelére, és értesülj az elsők között az aktuális eseményekről, új tananyagok és írások megjelenéséről!
Feliratkozásodat a Szerencsésnek születni kell? című ajándék publikációval köszönöm meg, mely a feliratkozást visszaigazoló e-mail mellékleteként érkezik Hozzád.