Őseink hagyatéka


Kezdés:

2024. május 24-én 18.00 órakor

Részvételi díj:

14000 Ft


Az Őseink hagyatéka online előadás két önálló részre tagolódik. Első alkalommal a vizes (IV,8,12) házak, második alkalommal a levegős (3,VII,11) házak kerülnek fókuszba. Asztrológiai szempontból ez a kettős, a víz és levegő házak együtt fejezik ki a családot.

2024. május 24-én a vizes házakról tudhatsz meg rengeteg érdekes dolgot.

Az online előadás időtartama 2 óra.

A víz az összeolvadás és egyesülés eleme. A víz érzelmi biztonságot, kötést és gondoskodást keres. Feloldja a különbözőségeket, a szétválasztottságot, hogy lehetővé tegye az egyesülést. Az érzékenység a másikra elősegíti a kötést, kötődést, és helyet csinál a kapcsolódásnak a másikhoz.

Amikor az egyesülés, a fúzió fejlődik, kialakul a szeretet. A víz elmossa az inkompatibilitást, a különbözőségeket. A víz a halhatatlanság és újraszületés szimbóluma. Szertartásai a születés, házasság, halál. Átfolyik és kapcsolatot teremt az ősök és az utódok között.

A vizes házakban a családi örökség dominál. Az életterületek szereplői, akikről sok szó fog esni az előadáson:

  • IV.ház    szűk család
  • 8.ház     apai és anyai ág
  • 12.ház   lélekcsalád

Az online előadáson megismerheted a IV,8,12 házak jelentéstartalmát, karmikus üzeneteit. Megtudhatod, mire utalnak az ezen házakban elhelyezkedő égitestek, képletpontok, és hogy hogyan hatnak az életed más területeire az itt található örökségeid. Az előadáson választ kaphatsz, miért hívják ezeket a házakat befejezés házaknak, és hogy miért és hogyan viszed tovább intim kapcsolataidba a származási családod atmoszféráját.

JElentkezés

Jelentkezésed részvételi szándékod kifejezésének minősül. Részvételed a jelentkezést követően csak abban az esetben biztosított, ha a díjbekérőt a fizetési határidőn belül átutalással kiegyenlíted. Határidőn túli vagy nemfizetés esetén jelentkezésed törlésre kerül. Amennyiben a részvételi díj megfizetése után derül ki, hogy mégsem tudsz részt venni az online eseményen, és ezt a kezdési időpont előtt több, mint 48 órával előbb jelzed, foglalásod 80%-a visszautalásra kerül. A jelentkezés, részvétel és lemondás egyéb feltételeiről részletesen az ÁSZF-ben olvashatsz. Sikeres jelentkezés esetén a számlát is tartalmazó e-mail-ben kapsz meghívót az online eseményre, melyre a kezdés előtt 10 perccel tudsz becsatlakozni. 

A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező.

További események

Előrejelzés készítés

2024. július 27-én 10.00 órától Bemutatásra kerülnek a komplex asztrológiai előrejelzés készítésének módszerei és eszközei. Az előadáson részletesen végignézünk egy példa képlethez összeállított idő térképet.

Ő-szintén

2024. július 16-án 18.00 órától Minden változás a felismeréssel kezdődik. Az Ő-szintén műhely az a hely, ahol a kedvenc foteledbe kuporodva írhatod át forgatókönyveidet.

Akaraterő Workshop

2024 július 6-án és 7-én 10.00 órától "Ha változtatni akarsz, ne a régivel harcolj. Minden energiáddal az új építésén dolgozz." (Szókrátész) Hogyan tudsz lépésről lépésre előbbre jutni a célodig?...

Őseink hagyatéka

2024. május 24-én 18.00 órától Foglalkoztat a múltad? Kutatod a gyökereid? Kíváncsi vagy a családtörténetedre? Születési képleted fontos információkat, összefüggéseket tartalmaz származásodra és karmikus örökségedre vonatkozóan.

Iratkozz fel az AsztroKuckó Hírlevelére, és értesülj az elsők között az aktuális eseményekről, új tananyagok és írások megjelenéséről!
Feliratkozásodat a Szerencsésnek születni kell? című ajándék publikációval köszönöm meg, mely a feliratkozást visszaigazoló e-mail mellékleteként érkezik Hozzád.