Ő-szintén

Önismereti műhely


Találkozunk:

2024. július 16-án 18.00 órakor

Részvételi díj:

8000 Ft


Fókuszban:

Mit árul el a hanyag tartás, leszegett fej, előrenyújtott nyak, kidomborodó pocak, lógó vállak, kalimpáló kéz, lesütött szem……?????

A másfél órányi együtt töltött idő első részében gondolatébresztőnek szakmai körökben elismert írók, pszichológusok, viselkedéskutatók és asztrológusok írásaiból fogunk csipegetni és egy rövid előadást hallgatunk meg.

Az előadó több éve foglalkozik a témával. Elméleti tudása megosztása mellett gyakorlati tapasztalataiból is bőven merít és osztja meg azokat velünk, fotelekben ülőkkel.

Az önismereti műhely önreflexiós percei már csak rólad szólnak, arra adnak időt és lehetőséget, hogy az elhangzottakat és a saját élményeket össze tudd fésülni. Ami feltárul előtted az a Tied, és Te döntöd el, hogy meg akarod-e azt osztani velünk a záróbeszélgetésen, vagy sem.

A csoportmunka részét képező beszélgetések oldó jelleggel zajlanak. Törekszünk a nehéz batyukat megnyugtató módon összerendezni, letenni, a nehéz helyzetekre egyéni megoldókulcsokat találni.

Az Ő-szintén műhely az AsztroKuckó különleges kis zuga. A félárnyékos szobában ugyanúgy nem találsz két egyforma fotelt, mint ahogy két egyforma embert sem. Kéthetente kedden, munka után mindannyian ugyanazzal a céllal érkezünk: ismét egy kicsivel közelebb kerülni önmagunkhoz és egymáshoz.

Az Ő-szintén műhely célja az önreflexió képességének fejlesztése. A tagok egyre jobban megismerik önmagukat, szükségleteiket, hiányosságaikat, erősségeiket és saját keretrendszerüket. Ez segít mindenkit a döntéshozatalban, a problémamegoldásban, az érzelmi tárolókapacitás növelésében, röviden összefoglalva az ellenálló képesség fejlesztésében. Azzal, hogy tiszta rálátást nyerünk az életünkre, jobban meg tudjuk érteni önmagunkat, és ez óriási segítség a céltudatosság erősítéséhez. Miközben igazi barátságok születnek, megtanuljuk okosan, számunkra kedvező módon navigálni az életünket.

JElentkezés

A kiscsoportos foglalkozáson maximum 11-en leszünk. Jelentkezésed előfoglalásnak minősül. Részvételed a jelentkezést követően csak abban az esetben biztosított, ha a díjbekérőt a fizetési határidőn belül átutalással kiegyenlíted. Határidőn túli vagy nemfizetés esetén helyfoglalásod törlésre kerül. Amennyiben a részvételi díj megfizetése után derül ki, hogy mégsem tudsz jönni, és ezt a kezdési időpont előtt több, mint 48 órával előbb jelzed, foglalásod 80%-a visszautalásra kerül. A jelentkezés, részvétel és lemondás egyéb feltételeiről részletesen az ÁSZF-ben olvashatsz.

A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező.

További események

Előrejelzés készítés

2024. július 27-én 10.00 órától Bemutatásra kerülnek a komplex asztrológiai előrejelzés készítésének módszerei és eszközei. Az előadáson részletesen végignézünk egy példa képlethez összeállított idő térképet.

Ő-szintén

2024. július 16-án 18.00 órától Minden változás a felismeréssel kezdődik. Az Ő-szintén műhely az a hely, ahol a kedvenc foteledbe kuporodva írhatod át forgatókönyveidet.

Akaraterő Workshop

2024 július 6-án és 7-én 10.00 órától "Ha változtatni akarsz, ne a régivel harcolj. Minden energiáddal az új építésén dolgozz." (Szókrátész) Hogyan tudsz lépésről lépésre előbbre jutni a célodig?...

Őseink hagyatéka

2024. május 24-én 18.00 órától Foglalkoztat a múltad? Kutatod a gyökereid? Kíváncsi vagy a családtörténetedre? Születési képleted fontos információkat, összefüggéseket tartalmaz származásodra és karmikus örökségedre vonatkozóan.

Iratkozz fel az AsztroKuckó Hírlevelére, és értesülj az elsők között az aktuális eseményekről, új tananyagok és írások megjelenéséről!
Feliratkozásodat a Szerencsésnek születni kell? című ajándék publikációval köszönöm meg, mely a feliratkozást visszaigazoló e-mail mellékleteként érkezik Hozzád.