Akaraterő Workshop

Hogyan lehet a gyenge akaratot rövid idő alatt erőssé edzeni?

Ismerd meg az akaraterő fejlesztés hatákony módszereit!

Vegyél részt a kétnapos Akaraterő Workshopon! 

Találkozzunk Székesfehérváron, 2024 július 6-án 10.00 órakor!

Az első napon a témához kapcsolódó elmélettel foglalkozunk:

 • viselkedés kutatások érdekes eseteit beszéljük meg, 
 • feltárunk könnyen befogadható és elsajátítható pszichológiai, asztrológiai és neurobiológiai összefüggéseket,
 • helyére tesszük a sohase tudunk elég csokit enni tragédiát,
 • megtanuljuk, hogyan lehet a dopamin függést lecsillapítani.

A második napon a gyakorlati részre fókuszálunk: 

 • önismereti feltáró kérdéssorokon megyünk végig, 
 • önkontroll stratégiákat vizsgálunk, 
 • megkeressük a hozzád legközelebb álló önkontroll stratégiát,
 • megbeszéljük az egyéni és csoportos mentorálási lehetőségeket
 • tervet készítünk az elkövetkező 8 hétre.

Minden a fejedben dől el!

A 8. hét végére a fejedben egy új program fog már futni. Eltűnik az erőfeszítés nehéz érzése és megjelenik a kellemes, örömszerző tevékenység végzésének késztetése.

A Workshopon szerveződő Akaraterő csoportot szakképzett mentorunk vezeti 8 héten át. Ha úgy érzed, támogató háttérre van szükséged, csatlakozz be a csoportba! A közösség formáló ereje jótékony hatással bír a személyes erőfeszítéseidre. Az egyéni sikerek csoportszinten növelik a tagok motiváltságát.

A Workshopon kapni fogsz egy jegyzetet, mely tartalmazza:

 •  a sikeres akaraterő fejlesztéshez szükséges alapvető elméleti ismereteket, 
 • érdekes esettanulmányokat,
 • a személyes erőfeszítéseid, cselekvési késztetéseid jellemzését, motiváltságod forrását,
 • az Akaraterő csoport tevékenységének bemutatását és
 • néhány üres lapot a saját jegyzeteid számára.

Akaraterő témában megjelent egy cikkünk is. Tudj meg még többet a szokások hatalmáról és az agy újrahuzaltozásának módszeréről!

Foglalj helyet magadnak az Akaraterő Workshopra!

A kétnapos workshop részvételi díja 40.000 Ft.

Mindkét napon délelőtt 10.00 órakor kezdünk. Szombaton 17.00 órakor, vasárnap 16.00 órakor zárjuk a napot. Ebédidő 12.30-13.30 között. A közelben található gyorsétterem, de ha nem szeretnél sehova se menni, lehet kérni házhozszállítást is.

JElentkezés

A kiscsoportos foglalkozáson maximum 11-en leszünk. Jelentkezésed előfoglalásnak minősül. Részvételed a jelentkezést követően csak abban az esetben biztosított, ha a díjbekérőt a fizetési határidőn belül átutalással kiegyenlíted. Határidőn túli vagy nemfizetés esetén helyfoglalásod törlésre kerül. Amennyiben a részvételi díj megfizetése után derül ki, hogy mégsem tudsz jönni, és ezt a kezdési időpont előtt több, mint 48 órával előbb jelzed, foglalásod 80%-a visszautalásra kerül. A jelentkezés, részvétel és lemondás egyéb feltételeiről részletesen az ÁSZF-ben olvashatsz.

A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező.

További események

Előrejelzés készítés

2024. július 27-én 10.00 órától Bemutatásra kerülnek a komplex asztrológiai előrejelzés készítésének módszerei és eszközei. Az előadáson részletesen végignézünk egy példa képlethez összeállított idő térképet.

Ő-szintén

2024. július 16-án 18.00 órától Minden változás a felismeréssel kezdődik. Az Ő-szintén műhely az a hely, ahol a kedvenc foteledbe kuporodva írhatod át forgatókönyveidet.

Akaraterő Workshop

2024 július 6-án és 7-én 10.00 órától "Ha változtatni akarsz, ne a régivel harcolj. Minden energiáddal az új építésén dolgozz." (Szókrátész) Hogyan tudsz lépésről lépésre előbbre jutni a célodig?...

Őseink hagyatéka

2024. május 24-én 18.00 órától Foglalkoztat a múltad? Kutatod a gyökereid? Kíváncsi vagy a családtörténetedre? Születési képleted fontos információkat, összefüggéseket tartalmaz származásodra és karmikus örökségedre vonatkozóan.

Iratkozz fel az AsztroKuckó Hírlevelére, és értesülj az elsők között az aktuális eseményekről, új tananyagok és írások megjelenéséről!
Feliratkozásodat a Szerencsésnek születni kell? című ajándék publikációval köszönöm meg, mely a feliratkozást visszaigazoló e-mail mellékleteként érkezik Hozzád.