Előrejelzés készítés


Találkozunk:

2024. július 27-én 10.00 órakor

Részvételi díj:

20000 Ft


Hogyan készül egy komplex előrejelzés?

Az előadás első része a komplex előrejelzéshez használandó asztrológiai és numerológiai módszerek bemutatását foglalja magába. Megismerheted a szekunder direkció, a napív, napvisszatérés, és a tranzit képletek szimbolikáját. Végigvesszük a numerológiában is használatos személyes évek jelentését, megtanuljuk azok kiszámítását.

A második részben megismerkedhetsz egy jól bevált elemzési sorrenddel. Megtanulhatod, hogyan következnek egymást után a lépések, melyik előrejelzési módszer tárja fel a háttérinformációkat, és melyik jelöl konkrét eseményeket. Az előadás záró akkordjaként átnézünk egy idő-térképet, amelyből az éppen zajló folyamatok ok-okozati összefüggései állapíthatóak meg.

Az asztrológus feladata a lehetőségek felvázolása, a miértek megválaszolásának segítése.

A személyes felelősségvállalás lehetőségét és az egyéni sorsalakítást mindenki számára szabadon kell hagyni! A mások döntéseit tiszteletben tartó asztrológus nem deklarál előre semmit és nem tesz megkötöző kijelentéseket.

Az előadáson olyan előrejelzési módszerrel ismerkedhetsz meg, amely ezen morális keretek betartását segíti, támogatja.


Az előadás délelőtt 10.00 órakor kezdődik, 17.00 órakor zárjuk a napot. Ebédidő 12.30-13.30 között. A közelben található gyorsétterem, de ha nem szeretnél sehova se menni, lehet kérni házhozszállítást is.

JElentkezés

A kiscsoportos foglalkozáson maximum 11-en leszünk. Jelentkezésed előfoglalásnak minősül. Részvételed a jelentkezést követően csak abban az esetben biztosított, ha a díjbekérőt a fizetési határidőn belül átutalással kiegyenlíted. Határidőn túli vagy nemfizetés esetén helyfoglalásod törlésre kerül. Amennyiben a részvételi díj megfizetése után derül ki, hogy mégsem tudsz jönni, és ezt a kezdési időpont előtt több, mint 48 órával előbb jelzed, foglalásod 80%-a visszautalásra kerül. A jelentkezés, részvétel és lemondás egyéb feltételeiről részletesen az ÁSZF-ben olvashatsz.

A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező.

További események

Előrejelzés készítés

2024. július 27-én 10.00 órától Bemutatásra kerülnek a komplex asztrológiai előrejelzés készítésének módszerei és eszközei. Az előadáson részletesen végignézünk egy példa képlethez összeállított idő térképet.

Ő-szintén

2024. július 16-án 18.00 órától Minden változás a felismeréssel kezdődik. Az Ő-szintén műhely az a hely, ahol a kedvenc foteledbe kuporodva írhatod át forgatókönyveidet.

Akaraterő Workshop

2024 július 6-án és 7-én 10.00 órától "Ha változtatni akarsz, ne a régivel harcolj. Minden energiáddal az új építésén dolgozz." (Szókrátész) Hogyan tudsz lépésről lépésre előbbre jutni a célodig?...

Őseink hagyatéka

2024. május 24-én 18.00 órától Foglalkoztat a múltad? Kutatod a gyökereid? Kíváncsi vagy a családtörténetedre? Születési képleted fontos információkat, összefüggéseket tartalmaz származásodra és karmikus örökségedre vonatkozóan.

Iratkozz fel az AsztroKuckó Hírlevelére, és értesülj az elsők között az aktuális eseményekről, új tananyagok és írások megjelenéséről!
Feliratkozásodat a Szerencsésnek születni kell? című ajándék publikációval köszönöm meg, mely a feliratkozást visszaigazoló e-mail mellékleteként érkezik Hozzád.